Blowfish Kvinnor Balla Kil Sandal Ros Goldrancher / Ros Gld Pisa qiirZtD

B079M379FX
Blowfish Kvinnor Balla Kil Sandal Ros Goldrancher / Ros Gld Pisa
  • skor
  • textil och syntet
  • importeras
  • tyg sula
  • axel mäter ungefär 3,21 från arch
  • sandal terar tyg övre med kors och tvärs faux-läderremmar och dragkedja

Du har markerat 0 inlägg.

Skåpbilar Autentiska Svart Vit Vn0ee3blk Mens Oss 6 / Uk 5 / Eur 38 / Cm 24

Dearfoams Kvinnor Blandat Material Moccasin Toffel Och Presentpåse Rosa Pläd

Hur skapar jag en köp 3 betala för 2-kampanj?

Mängdrabatt innebär att ju fler du köper, desto billigare blir det.

Mängdrabatt fungerar endast om artiklarna kostar lika mycket.

Du kan alltså köra en 3 för 2-kampanj om artiklarna har samma pris.

Du skapar en mängdrabatt här:

Rabatter > + Ny rabatt:

När du lagt till mängdrabatten, gill fliken “Artikelurval och rabattomfång” längst upp:

Varför krångla till det så mycket? Varför inte lägga in det här direkt på artiklen och på så vis göra funktionen användbar.

Vad är det som ni trycker är krångligt? Är just det att ställa in med artikel urvalet kanske?

För det första, bara att ha det på två ställen känns krångligt och man får ingen översikt, först sätter man priset sedan går man till rabatter och skapar nytt pris där, sedan om man ändrar priset på varan så måste man gå till rabatter igen och även ändra priset där. Sedan finns ju inget sätt att snabbt se om mängdrabatt är inlagd på en vara eller inte utan att även gå till rabatter och leta där. Finns heller ingen sökfunktion i rabatter, så om man har en vara som ligger bland tusentals andra i den gruppen, så kan du ju inte säga att det inte är krångligt att leta på den, jag skulle säga att det är nästan omöjligt. Sedan laddar rabattsidan extremt långsamt, trycker man på artikelurval så tar det 1-3 minuter bara att få kunna välja varor (inte min uppkopplings fel, den har 100/100). Finns säkert fler saker om det men det är de jag kommer på nu

Det är så dumt gjort att jag aldrig ens fått det att funka rätt trots att jag vill pröva funktionen. Självklart så ska alla priser på en vara ligga på varans egna sida så man enkelt på samma plats kan se vad den kostar till kund. Flytta över det till artiklen som extra prisrader tex 1st = x (tryck här för att lägga till rad för mängdrabatt) 2-5st = xx 6- uppåt = xxx Antalet fyller man i själv och man väljer ju även också hur många extra rader man vill lägga till, lägger man inte till något rad så blir det ingen mängdrabatt.

Kom aldrig mer svar så antar att textalk inte bryr sig om att hjälpa till att lösa den här funktionen?

Vi är medvetna om att Rabattfunktion inte är den mest optimala funktionen i vårat system. Vi har ett projekt igång med att bygga ett nytt rabattsystem som fixar många av dom brister som det nuvarande har. Detta är något som vi skulle vilja få ut under nästa år.

Åldersgräns Priser Produkter Tillämplighet Beställning Betalning Fraktpriser Leverans och avbeställning Äganderättsförbehåll Ansvar för fel Kundens rättigheter vid försening Reklamation och ångerrätt Returer Återbetalning av ordersumma Garanti Outlöst försändelse Force Majeure Hantering av personuppgifter Tvist Cookies Övrigt Kontaktinformation

ÅLDERSGRÄNS Du måste vara minst 18 år för att få handla snus och tobak. En ålderskontroll görs vid första ordern. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som Personer som är under 18 år får inte handla på Snusoutlet.se. PRISER Priser i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) inklusive moms är de gällande. Avvikelse från villkoren är giltiga endast om båda parter har signerat särskilt avtal som reglerar detta.

ÅLDERSGRÄNS PRISER

PRODUKTER Alla produkter som säljs på Snusoutlet.seär avsedda för att användas i Sverige och ska följa svensk lagstiftning. Priser anges inklusive moms.

PRODUKTER

TILLÄMPLIGHET Dessa köpevillkor är tillämpliga därest svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa. För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt Distansavtalslagen som även innefattar skydd för Snusoutlet.se.

TILLÄMPLIGHET

Mer information härom finns på Konsumentverkets hemsida, Bearpaw Koko Kvinna Boot Hickory Ii
.

BESTÄLLNING Du måste vara minst 18 år för att få handla snus och tobak. En ålderskontroll görs vid första ordern. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Snusoutlet.se lider ekonomisk skada, polisanmäls. Snusoutlet.se friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga iSnusoutlet.se sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

BESTÄLLNING

BETALNING Paypal: Välj mellan att betala med kort eller ditt paypal konto. Swish : Enkelt och snabbt skickas till nummer 1233893567 ange ordernummer som referens Faktura : Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Snusoutlet.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgadpåminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Delbetalning : Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %. Interestprint Kvinna Jogging Kör Sneaker Lättvikts Gå Gång Casual Komfort Sports Löparskor För Kvinnor Multi 69
Ollio Kvinnor Skor Balett Komfort Glitter Ljus Spetsig Tå Lägenheter Flottan

Osby kommun

Adress: Västra Storgatan 35Postadress: 283 31 OsbyFakturaadress: Box 114, 283 22 OsbyTelefon: 0479-52 80 00 Klassiska Höga Bästa Gymnastikskor Tygskor Halk Abstrakt Utskrift Avslappnad Promenader För Män Kvinnor Svart

Öppettider

Måndag-Torsdag: 08:00-16:30Fredag: 08:00-16:00

Fler kontakter:

Övrigt:

Följ oss: